Еволюція в безвиході

Як виникло життя? Ми всі знаємо з Біблії, що життя виникло, коли Бог створив його. Але ми також неодноразово чули і читали, і в школі, і в різних новинах, що еволюціоністи вважають: у далекому минулому життя могло зародитись спонтанно, коли склалися сприятливі для цього умови. Напевно, ви читали, що вчені можуть одержувати амінокислоти у лабораторних умовах. Крім того, що амінокислоти – це далеко не живі істоти, «пробіркові» амінокислоти ще й не можуть бути основою життя. Ідея про те, що життя може зародитися мимовільно за сприятливих умов, ставить сучасних учених-еволюціоністів у вкрай нестійке становище.

Одне із припущень еволюціоністів таке: в атмосфері стародавньої Землі був відсутній кисень. Кисень руйнує амінокислоти. Але геологи кажуть, що окислення, помітне навіть у найдавніших породах, доводить, що у атмосфері Землі завжди був кисень. Крім того, якщо в момент появи перших амінокислот кисень в атмосфері був відсутній, отже, в атмосфері не було й озону, модифікації кисню. Озон – природний захист амінокислот, що швидко розпадаються під впливом ультрафіолетового випромінювання. Отже, як бачите, не має значення, був у атмосфері кисень чи ні, амінокислотам було неможливо з’явитися стихійно.

Щоправда, Біблія пропонує єдине розумне пояснення походження життя. Великий учений Луї Пастер сказав: «Живе походить тільки від живого». А Біблія каже нам, що вічне життя дає лише вічний Ісус Христос.

#ДеньзТворцем


Псалом 13:1

«Безумний у своєму серці сказав: Нема Бога! Вони піддалися розтлінню і стали огидними у своїх діяннях; нема того, хто би чинив добро, — навіть одного нема». Молитва: Батьку, в мудрості Твоїй Ти засоромив тих, хто заперечує Тебе. Дякуємо Тобі за спасіння через Ісуса. Амінь.